Fitness Begeleid sporten Begeleid sporten Fitness

Fitness

Begeleid sporten

Begeleid sporten

Fitness

Inspire2Move

Fitness en Groepstrainingen

Groepslessen
Tarieven
Openingstijden
Online Reserveren

***Corona nieuws en maatregelen***

Op dit moment is het nog niet toegestaan om elkaar live in de sportschool te ontmoeten. Wel bieden wij online trainingen aan, groepslessen buiten, maken wij persoonlijke schema's voor thuis en lenen wij fitness spullen uit.
Wij hopen snel weer open te mogen. Dan gelden weer onderstaande regels.

We zetten de regels even op en rijtje:

1)      Sporten is alleen op reservering mogelijk, dit kan via onze website of via onze online reservering app, voor android telefoons te vinden in de playstore (zoek op Inspire2Move), voor Apple kan het via deze link; https://onlineafspraken.nl/ios/inspire2move. Later in deze mail zullen we wat meer uitleg geven over het online reserveren  Reserveren geldt voor groepslessen EN de vrije fitness. Voor de vrije fitness geldt dat je 1 uur kan komen sporten. Voor iedereen geldt, niet meer dan 5 minuten van tevoren aanwezig zijn en direct na het sporten weer naar huis gaan. Helaas mogen we dus nog geen koffie en een eitje aanbieden.

2)      Corona Checklist, je ontvangt deze van ons per mail, deze dien je voordat je bij ons komt, in te vullen, dit geldt voor elke training en elke les. Zodra je 1 van de vragen met ja hebt ingevuld, vragen wij je de reservering te annuleren.

3)      Handen desinfecteren, bij de voordeur staat desinfecterende handgel, voor binnenkomst vragen wij je de handen goed gedurende 30 seconden te ontsmetten.

4)      1,5 meter afstand houden, dit geldt voor binnen en buiten trainingen. Bij de fitness apparaten mag maximaal 1 persoon binnen de geel/zwarte vloermarkering.

5)      Trainingspullen reinigen, elk trainingsstation heeft eigen reinigingspullen, na gebruik van apparaat of trainingsspullen, direct reinigen met de desinfecterende spray en papieren doekje. Dit geld ook voor de groepslessen, tijdens de les bij elke wissel moeten de spullen gereinigd worden.

6)      Toilet schoonmaken na gebruik, in de toiletruimtes liggen schoonmaak doekjes, na gebruik van het toilet vragen we je het toilet af te nemen met een doekje.

7)      Gebruik van eigen handdoek is verplicht, neem je eigen handdoek en gevulde bidon mee vanuit huis.

Wil jij graag sporten en onder begeleiding werken aan het behalen van je persoonlijke doelen, kom dan eens kijken bij Inspire2Move.

Goede begeleiding staat bij ons voorop. Onze ervaren coaches maken een persoonlijk trainingsschema dat elke 8 weken aangepast word om zo goede resultaten te behalen. Naast de mogelijkheid tot vrije fitness, zelfstandig sporten, verzorgen wij ook Pilates lessen, Bodyshape en Small-Group trainingen. Door de groepslessen klein te houden (max 15 personen en smallgroup max 8) kan de trainer de sporters goed in de gaten houden en begeleiden tijdens de oefeningen.
Het is een absolute meerwaarde dat Peter de lessen van benodigde educatie kan voorzien vanuit zijn vak als fysiotherapeut. Zodoende haalt u meer uit uw les ook voor uw eigen fysieke situatie.

Inspire2Move stelt uw doel voorop. Samen gaan we er hard aanwerken om uw doel te bereiken.

Inspire2Move heeft nog geen kinderoppas, mocht u zelf geen oppas hebben dan kunt u in overleg uw kind meenemen naar de sportschool. U kent uw kind het beste en kunt zelf goed inschatten of uw kind zich kan vermaken in de sportschool. 

Vragen?

Lees onze privacy policy

T. Contact

Inspire2Move 
Eendrachtstraat 29b
3784  KA Terschuur
Telefoon of What's App
Fysiotherapie
T. 06 1610 4418
Sport
T. 06 1115 5921
Massages
T.06 1747 1527
E.info@inspire2move.nl