Inspire2Move Sport Sport Sport Sport Sport Sport

Inspire2Move

Sport

Sport

Sport

Sport

Sport

Sport

Inspire2Move

Fitness en Groepstrainingen

Wil jij graag sporten en onder begeleiding werken aan het behalen van je persoonlijke doelen, kom dan eens kijken bij Inspire2Move.
Goede begeleiding staat bij ons voorop. Onze ervaren coaches maken een persoonlijk trainingsschema dat elke 8 weken aangepast word om zo goede resultaten te behalen. Naast de mogelijkheid tot vrije fitness, zelfstandig sporten, verzorgen wij ook Pilates lessen, Bodyshape en Small-Group trainingen. Door de groepslessen klein te houden (max 15 personen en smallgroup max 8) kan de trainer de sporters goed in de gaten houden en begeleiden tijdens de oefeningen.
Het is een absolute meerwaarde dat Peter de lessen van benodigde educatie kan voorzien vanuit zijn vak als fysiotherapeut. Zodoende haalt u meer uit uw les ook voor uw eigen fysieke situatie.

Inspire2Move stelt uw doel voorop. Samen gaan we er hard aanwerken om uw doel te bereiken.

Inspire2Move heeft nog geen kinderoppas, mocht u zelf geen oppas hebben dan kunt u in overleg uw kind meenemen naar de sportschool. U kent uw kind het beste en kunt zelf goed inschatten of uw kind zich kan vermaken in de sportschool. Voor de allerkleinste hebben wij een campingbedje in de sporthal staan. Neem gerust contact op als u hier meer informatie over wilt.

Vragen?

Lees onze privacy policy

Contact

Inspire2Move 
Eendrachtstraat 29b
3784  KA Terschuur
Fysiotherapie
T. 06 1610 4418
Manuele therapie
T. 06 1110 3994
Sport
T. 06 1115 5921
Massages
T.06 1747 1527
E.info@inspire2move.nl