Fysiotherapie Fysiotherapie Fysiotherapie Fysiotherapie Fysiotherapie

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Inspire2Move

Manuele Therapie

Onze Manueel therapeut Remco Ridder zal vanaf 1 Maart 2019 bij Inspire2Move gaan beginnen.

Manuele therapie is een gespecialiseerde vorm van fysiotherapie die zich met name bezighoudt met het functioneren van de gewrichten. Het raakt in dat opzicht ook aan chiropractie en/of osteopathie omdat ook in die specialismen gebruik gemaakt wordt van technieken die in de volksmond meer bekend staan als ‘kraken’. De manueel therapeut kijkt naar het bewegend functioneren van het individu in lokale, regionale en algemene zin en probeert daarmee verklaringen te vinden voor het ontstane bewegingsprobleem en de eventuele pijn. Interesse in het dagelijks functioneren van de cliënt is daarbij onontbeerlijk.
Klachten die manueel therapeutisch goed behandelbaar zijn veelal rug-, bekken- en nekklachten of klachten die van daaruit hun weg vinden in de aangrenzende gebieden zoals bv. arm/schouder of de benen. Ook hoofdpijn en duizeligheid kunnen veroorzaakt worden vanuit een bewegingsstoornis in de nek.
De effecten van manuele therapie zijn doorgaans direct merkbaar en meestal zijn een klein aantal behandelingen voldoende om klachtenvrij te raken. Echter zal er oefentherapeutisch vaak nog wel wat nodig zijn om blijvend resultaat te behouden.

Vragen?

Lees onze privacy policy

Contact

Inspire2Move 
Eendrachtstraat 29b
3784  KA Terschuur
Fysiotherapie
T. 06 1610 4418
Manuele therapie
T. 06 1110 3994
Sport
T. 06 1115 5921
Massages
T.06 1747 1527
E.info@inspire2move.nl