Massage Massage Massage Massage Massage

Massage

Massage

Massage

Massage

Massage

Inspire2Move

Massages

Massage Behandelingen
Tarieven en openingstijden

Online Reserveren

***Corona Update***
De massage salon is weer open! Maak online een afspraak.

Vanaf 1 Mei 2020 is de massage praktijk verhuisd naar de Vrouwenweg 19 in Nijkerkerveen.

Iedereen weet dat massages goed voor de ontspanning zijn maar massages doen zoveel meer. Naast dat fysiek contact heerlijk voelt, kan het ook helend zijn.

Effecten van Massage:

Massage verbetert het immuunsysteem
Uit onderzoek is gebleken dat massage de aanmaak van witte bloedcellen stimuleert. Hierdoor kan je lichaam zich eerder ontdoen van ziekteverwekkers.

Massage werkt pijnstillend
Uit onderzoek blijkt dat massage net zo goed werkt tegen pijn als pijnstillers, acupunctuur en yoga oefeningen en is met name effectief tegen nek-, schouder- en hoofdpijn.

Massage zorgt voor een betere doorbloeding
Door de betere doorbloeding worden afvalstoffen makkelijker afgevoerd. Dit verbetert de stofwisseling en verlicht je spieren en organen. Daarbij geeft het ook gelijk een boost aan je huid en gelaatskleur.

Massage verlicht angst en depressie
Massage verlaagt het stresshormoon cortisol. Dit brengt de bloeddruk omlaag en geeft een ontspannen gevoel. Bovendien stimuleert massage de aanmaak van serotonine en dopamine. Deze stofjes zijn van invloed op de gemoedstoestand waardoor je je blijer voelt en meer zelfvertrouwen krijgt.

Massage werkt slaapbevorderend
Er is een verband tussen massage en de aanmaak van deltagolven in het brein. Deze hersengolven zijn verbonden aan diepe slaap, vandaar dat het makkelijker wordt om in slaap te vallen. Soms al tijdens de massage!

Bij alle massages blijft het ondergoed aan en word u afgedekt met handdoeken.

 

Tijdens de eerste afspraak heb ik eerst een intakegesprek met je om meer over je gezondheid te weten te komen zodat we veilig kunnen masseren.

Vragen?

Lees onze privacy policy

T. Contact

Inspire2Move 
Eendrachtstraat 29b
3784  KA Terschuur
Telefoon of What's App
Fysiotherapie
T. 06 1610 4418
Sport
T. 06 1115 5921
Massages
T.06 1747 1527
E.info@inspire2move.nl