Massage Massage Massage Massage Massage

Massage

Massage

Massage

Massage

Massage

Massage behandelingen

Ontspanningsmassage
Een massage met zowel lichamelijke als geestelijke effecten met als doel een goede gezondheid te behouden en weer in balans en tot diepe rust te komen. Heerlijk voor uw lichaam en geest om te ervaren los te komen van dagelijkse stress in uw lichaam en geest. Vooral aanbevolen bij stress- en hoofdpijnklachten. De massage zorgt voor een verbeterde doorbloeding, stofwisseling en spierfunctie. Het zorgt voor een algemene verbetering van het welbevinden en heeft invloed op krachtgevoel, vermoeidheid, slaapbevordering en op je stemming en psyche.

Klachtgerichte massage
Klachten zoals nek-, schouder- ,rug-, hoofdpijn kunnen goed verlicht worden door de klachtgerichte massage. Doormiddel van verschillende technieken zoals triggerpoint massage en cupping therapie brengen we de doorbloeding van de spieren weer op gang.

Zwangerschapsmassage
Een massage kan lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap verlichten, maar ook geestelijke en emotionele spanningen die de zwangere vrouw ervaart verminderen. Zo kan er onzekerheid, spanningen en angst voor bijvoorbeeld de bevalling zijn of zit de aanstaande moeder gewoon niet lekker in haar vel. Een massage maakt de spieren soepeler, de ademhaling wordt dieper en het hoofd komt even helemaal tot rust. Het lichaam kan zich herstellen. Door deze ontspanning kan de zwangerschap bewuster en intenser ervaren worden. Uit onderzoek blijkt dat een zwangerschapmassage onder meer positieve effecten heeft op de slaap en zorgt voor minder rugpijn, minder aanmaak van stresshormonen en minder complicaties tijdens de bevalling.  Ook blijkt het percentage premature geboortes kleiner te zijn. Een massage verbetert de doorbloeding, waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor zowel moeder als kind. De zwangerschapsmassage kan uitgevoerd worden van af 16 weken zwangerschap.

Sportmassage
Speciaal voor sporters. De massage is bedoeld om sportblessures te voorkomen of klachten ervan te verminderen en het herstel na een blessure te bevorderen. Sportmassage leidt tot effectievere trainingen en betere prestaties. Het belangrijkste effect is de afname van spierspanning waardoor de doorbloeding verbeterd en bouwstoffen zullen beter worden aangevoerd. Ook vochtophopingen als gevolg van spierschades zullen beter kunnen worden afgevoerd.

Hotstonemassage
Als warmte weldadig voor je voelt dan is deze heerlijke verwenmassage een aanrader. De Hotstone massage wordt gegeven met mooie, door de natuur afgeronde, Basalt stenen die worden verwarmt tot een temperatuur van ongeveer 50 graden.Door de warmte van de stenen werkt een hotstone massage vaak dieper door dan een gewone massage. De warmte geeft een heerlijke ontspannende werking aan de vermoeide of pijnlijke spieren. De hotstone massage is bijzonder geschikt bij spierpijnen, -spanningen en -verstuikingen, een verminderde bloedcirculatie, bij rugklachten, artritis, reuma, fibromyalgie, veel menstruatieproblemen en, door zijn ontspannende werking, bij stress.

Hydrakussen massage
Een hydrakussen is een warmwater kussen. De warmte van het warme water kussen (ca. 40 gr.) en de schommelingen stimuleren de stofwisseling om sneller te werken, zorgen voor een betere afvoer van afvalstoffen en stimuleren een betere doorbloeding. De spieren en zenuwen kunnen optimaal ontspannen. Het is een volledige lichaamsmassage, van de voeten tot het hoofd word er gemasseerd, waarbij het lichaamsgewicht bijdraagt aan de diepe werking van de massage. Het schommelende effect en het zachte karakter van de massage, zorgt ervoor dat de massage uitstekend geschikt is voor mensen met reuma, fibromyalgie en andere spier- en /of gewrichtsklachten. Doormiddel van het hydrakussen kunnen cliënten die niet in buikligging op tafel kunnen liggen toch behandeld worden. Ook kan het kussen gebruikt worden voor een zwangerschapsmassage  tijdens de babymassage wordt veelvuldig gebruik gemaakt van het kussen. De deining van het warme water kalmeert de zuigeling.

Vragen?

Lees onze privacy policy

T. Contact

Inspire2Move 
Eendrachtstraat 29b
3784  KA Terschuur
Telefoon of What's App
Fysiotherapie
T. 06 1610 4418
Sport
T. 06 1115 5921
Massages
T.06 1747 1527
E.info@inspire2move.nl