Inspire2Move Fysiotherapie Revalidatie Massages

Inspire2Move

Fysiotherapie

Revalidatie

Massages

Inspire2Move

Zwangerschapsmassage in omgeving Barneveld, Voorthuizen, Hoevelaken en Nijkerk

08 november 2018
|
Geplaatst door Peter van Veen

Ben je zwanger en ben je toe aan even een moment voor je zelf en heerlijk tot ontspanning komen, dan is een zwangerschapsmassage iets voor jou.
Samen met je kindje kan je even helemaal tot ontspanning komen.
Je hele lichaam wordt gemasseerd en tijdens de buikmassage word je kindje mee gemasseerd, iets wat door veel vrouwen als heel bijzonder word ervaren.

Een massage kan lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap verlichten, maar ook geestelijke en emotionele spanningen die de zwangere vrouw ervaart verminderen. Zo kan er onzekerheid, spanningen en angst voor bijvoorbeeld de bevalling zijn of zit de aanstaande moeder gewoon niet lekker in haar vel. Een massage maakt de spieren soepeler, de ademhaling wordt dieper en het hoofd komt even helemaal tot rust. Het lichaam kan zich herstellen. Door deze ontspanning kan de zwangerschap bewuster en intenser ervaren worden. Uit onderzoek blijkt dat een zwangerschapmassage onder meer positieve effecten heeft op de slaap en zorgt voor minder rugpijn, minder aanmaak van stresshormonen en minder complicaties tijdens de bevalling.  Ook blijkt het percentage premature geboortes kleiner te zijn. Een massage verbetert de doorbloeding, waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor zowel moeder als kind.

Kijk HIER voor de tarieven en openingstijden.