Inspire2Move Fysiotherapie Revalidatie Massages

Inspire2Move

Fysiotherapie

Revalidatie

Massages

Inspire2Move

Essentiele oliën

08 augustus 2018
|
Geplaatst door Peter van Veen

Een heerlijke massage met pure etherische oliën, speciaal samengesteld op je lichaam en/of klachten.

Etherische oliën zijn afkomstig van geneeskrachtige planten, kruiden en bomen. Ze bevatten dus de werkzame, heilzame stoffen die diep door dringen in je huid. De werkzame stoffen worden opgenomen via je huid, komen in je bloedbaan terecht en kunnen op deze manier je organen bereiken. De heilzame werking van de olie zet veel in beweging in je lichaam. Tevens ruiken de etherische oliën heerlijk, geur doet veel meer dan je denkt. Reuk is een van je sterkste zintuigen en valt dan ook niet te onderschatten. Het aroma stijgt bij inhalatie via je neus naar het onderste deel van je hersenen, dit is het gebied dat je humeur en emoties bepaalt. Aroma’s beïnvloeden dus hoe jij je voelt en wat je stemming is.  

Wij gebruiken de oliën van doTERRA, de oliën van doTERRA kunnen in een zeer breed scala worden gebruikt als enkelvoudige etherische olie of als samengestelde etherische olie, al naar gelang je eigen wensen en toepassing.

Etherische oliën worden meestal op drie verschillende manieren gebruikt:
– Aromatisch, waarbij de geur via een diffuser in de ruimte wordt verspreid;
– Direct aangebracht op de huid, met of zonder massageolie;
– Inwendig, waarbij de olie of het voedingssupplement via een vegetarische capsule wordt ingenomen.

U kunt de oliën ook thuis gebruiken, dagelijks 1 druppel citroenolie in een glas water op een nuchtere maag heeft al grote gezondheidsvoordelen. Een druppel lavendelolie neemt gelijk de jeuk weg bij een insectenbeet. Zo zijn er talloze mogelijkheden, wil je meer informatie kijk dan op https://www.mydoterra.com/priscavanveen/#/ of neem contact met ons op.