Massage Massage Massage Massage Massage

Massage

Massage

Massage

Massage

Massage

Cursus Babymassage

Babymassage versterkt de band tussen ouder en kind. Het geeft een gevoel van geborgen zijn en dat heeft je baby nodig omdat een baby in het begin van zijn leventje een heleboel indrukken opdoet zoals lawaai, licht, kou en warmte.

Bovendien heeft babymassage een positieve uitwerking op de groei en stimuleert het de ontwikkeling van de coördinatie, draagt het bij aan een beter slaapritme, een betere spijsvertering en helpt het de weerstand verhogen.

Je leert je baby op een heerlijk ontspannen manier masseren en worden u alle technieken stapsgewijs aangeleerd. Je baby raakt vertrouwd met het eigen lichaam en je leert met extra aandacht je band te versterken. Je baby wordt rustiger, je krijgt tips bij darmkrampjes, tandjes die doorkomen, onrustig zijn, slapeloosheid, lichaamstaal e.d.

Mocht je kindje net lekker slapen tijdens de les, dan hebben wij een babypop beschikbaar om de massage grepen op de oefenen, zodat je kindje ongestoord kan blijven slapen.

Wij bieden twee cursus vormen aan;

Prive sessie;
Tijdens 3 prive sessie van 60 minuten is alle aandacht gefocust op jou en je kindje, je word niet afgeleid door andere moeders met huilende babies.Jekunt de sessie plannen op een tijdstip waarop het jou goed uitkomt.

De kosten voor 3 sessies zijn €150 ,dit is inclusief lesmateriaal en een flesje babymassage olie.

Groepsles;
Tijdens 3 groepslessen van 1,5 uur leer je samen met andere moeders hoe je je kindje kan masseren. Er is gelegenheid om uw verhalen en ervaringen uit te wisselen.
Tijdens het masseren houden we de focus op de babies en het masseren.
De groepsgrote is minimaal 3 baby's en maximaal 10 baby's.

De eerste volgende cursus is op de volgende data:
Donderdag 7 november   10:00 - 11:30
Donderdag 14 november 10:00 - 11:30
Donderdag 21 novemner 10:00 - 11:30

De kosten voor 3 groepslessen zijn €80,dit is inclusief lesmateriaal en een flesje babymassage olie. Tijdens de lessen zullen er ook foto's gemaakt worden van jou en je kindje.
Je kan je opgeven voor een van cursussen via ons contact formulier of telefonisch op 06-17471527

 

Vragen?

Lees onze privacy policy

T. Contact

Inspire2Move 
Eendrachtstraat 29b
3784  KA Terschuur
Telefoon of What's App
Fysiotherapie
T. 06 1610 4418
Sport
T. 06 1115 5921
Massages
T.06 1747 1527
E.info@inspire2move.nl