top of page
Weights

Personal Training

Personal training onder begeleiding van een fysiotherapeut in Terschuur, op locatie of bij jou thuis. Peter heeft jaren ervaring in de fitness training. Hij vind het leuk om mensen uit te dagen in zijn trainingen en te motiveren. Bij personal training krijg je een training die bij jou past. Je krijgt duidelijke uitleg en je word begeleid bij de oefeningen. Zo behaal je betere resultaten en voorkom je blessures. Medisch Personal training is voor mensen die na een blessure, revalidatie traject, of mensen met een chronische ziekte weer sterker willen worden.

Personal training is voor iedereen, zeker voor mensen die het moeilijk vinden om te starten met sporten of vol te houden. De wekelijkse afspraak is een goede stok achter de deur om te blijven trainen. 

Wil je graag samen met een vriend of vriendin trainen, dan kan dat ook! Personal Training kan tot een groepje van 4 personen.

Fitness

Krachttraining

Bij krachttraining draait het allemaal om het sterker maken van de spieren. Deze training zorgt ervoor dat de spieren sterker worden, zodat het lijf de dagelijkse belasting beter aan kan. Ook zorgt krachttraining voor een goede vetverbranding. Samen met de personal trainer ga je werken aan sterkere spieren

 

Fitness Equipments

Circuit training

Bij circuit training word er aan de kracht en conditie gewerkt. Door de kracht en cardio oefeningen af te wisselen ontstaat er een leuke afwisselende training, waarbij alle spiergroepen aan bod komen en er word aan de conditie gewerkt.

Pilates Practice

Pilates

Bij Pilates draait het om de “core”. De buikspieren, bil en rug spieren. Door middel van nauwkeurig en rustig uitgevoerde oefeningen, leer je de oefeningen beheerst uit te voeren, met het gebruik van de juiste spieren. Door Pilates vertrek je de buik, rug en bil spieren, waardoor vele klachten zullen verdwijnen of verminderen.

Tarieven

60 minuten € 71

10 keer 60 minuten € 660

Toeslag Personal Training aan huis € 21

Afspraak maken of meer informatie? Dat kan!

bottom of page